Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Intersindical promou una manifestació aquest 1 de maig per una resposta catalana a la crisi

La diada del proper dissabte 1 de maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora, no serà com la d’altres convocatòries.

Després d’un any de les mesures restrictives decretades a causa de la pandèmia, els nivells de salut, economia, activitat social i apoderament de la societat catalana es troben sota mínims. Com sempre, les conseqüències més directes d’aquesta crisi han recaigut en la gent gran, els estudiants, el jovent, les persones assalariades, els emprenedors, els autònoms, els migrants o les dones. A través de la plataforma Alcem-nos!, la Intersindical i l’ANC convoquen a les concentracions que el dia 1 de maig s’organitzen en diversos punts. A Vilafranca serà a les 12 del migdia, a la Rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: