Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació destina a la comarca més de 100.000 euros en ajuts en matèria de joventut

La Diputació destina a la comarca més de 100.000 euros en ajuts en matèria de joventut

Els ajuts es destinen tant a ajuntaments com a Consell Comarcals, i en el cas de l’Alt Penedès el total és de més de 103.000€ que han de donar impuls a polítiques de joventut al territori.

La Diputació ha aprovat, a través de la seva Oficina del Pla Jove, una línia d’ajuts destinada a donar suport econòmic als ajuntaments i consells comarcals de la província de Barcelona. Aquest programa d’ajuts forma part de les concessions del fons de prestació ‘Finançament en l’àmbit de joventut’, del Catàleg 2021 del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023. El fons ascendeix a un import de més d’1.600.000 € destinat a les polítiques de joventut i per a l’impuls de l’emancipació i l’autonomia juvenils. Concretament a la comarca de l’Alt Penedès, entre aportacions als ajuntaments i al consell comarcal, s’han destinat 103.600€.

L’objectiu del fons és reforçar els recursos humans dedicats a promoure polítiques de joventut facilitant la realització de les accions recollides en els plans locals i comarcals de joventut, així com fer front a les noves necessitats sorgides, arran de la pandèmia, en l’àmbit de la població jove potenciant polítiques innovadores per a la joventut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: