Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de Colles Castelleres ha decidit donar llum verda als assajos

Els assajos hauran de respectar sempre el límit de fins a 20 persones i formant sempre una mateixa bombolla

Aquesta setmana la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha anunciat que permetrà a les colles tornar als seus assajos sempre respectant el límit de 20 persones com a màxim. Aquests assajos s’hauran de regir per grups bombolla, és a dir, sempre hauran de ser els mateixos membres. Els grups seran de 20 persones però podran assajar moltes més, sempre en diferents torns per a no coincidir les unes amb les altres. Les colles hauran de registrar tots els participants durant uns catorze dies abans de la celebració de la primera activitat, recollir les declaracions individuals responsables i garantir el registre de les persones que participin de l’activitat. Com és lògic, serà obligatori seguir les mesures d’higiene, descartar anar a assaig si es tenen símptomes i mantenir la distància de seguretat mentre no s’estan realitzant proves. La coordinadora també demana que es prioritzin espais oberts per a fer els assajos. Aquesta autorització està basada en un protocol que la coordinadora ja va redactar el passat estiu però que no va poder aplicar-se ja que a la tardor va arribar una nova onada de Covid-19. De fet, s’està redactant la cinquena versió del document, una versió que s’adequa a les condicions sanitàries del moment i que contemplarà també les vacunes i els tests d’antígens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: