Dimecres, 16 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La casa de Penyafort ha renovat la seva imatge, les seves instal·lacions i l’oferta educativa

Penyafort es renova de cara a la nova temporada, ampliant l’oferta lúdica i educativa especialment per a grups escolars i també per a grups d’esplai i famílies.

D’una banda, recentment es va signar un conveni de col·laboració amb l’empresa d’esports en el medi natural ESPORTEC OUTDOOR SPORT per tal d’oferir activitats d’aventura en els espais de la casa de colònies. Així, s’han instal·lat al prat de la riera, a la part inferior dels espais exteriors, dos circuits acrobàtics, tirolines i rocòdrom, juntament amb altres activitats a l’aire lliure, que s’oferiran a tots els grups que s’allotgin a la casa de colònies i que desitgin contractar-los, afegint-se així als serveis d’allotjament, manutenció i activitats, entre d’altres.
Per altra banda, s’han realitzat unes obres de remodelació que constitueixen una primera fase per tal d’adequar els espais interiors a les noves necessitats, habilitant habitacions, serveis i calefacció, per a grups petits i amb més comoditats.
Per tot això, des de la junta parroquial demanen a totes les persones que estimen Penyafort la seva col·laboració per finançar aquestes obres a través d’un número de compte i de les recol·lectes que es faran a les misses de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: