Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La biblioteca de Vilafranca també serà present a la Rambla aquest Sant Jordi

La Biblioteca Torras i Bages presenta la nova Guia de Col·lecció Local que enguany arriba a la seva 30ena edició.

Igual que altres anys, la Biblioteca Torras i Bages, muntarà una parada a la Rambla de Sant Francesc la tarda de Sant Jordi per presentar als lectors els seus serveis i també la nova Guia de Col·lecció Local que enguany arriba a la seva 30ena edició. Ho explica el director de la biblioteca, Dani Garcia.

També proposen una activitat per al públic infantil consistent en una gimcana preparada per la Zum Zum, la mascota de la sala infantil de la biblioteca.

Es tracta d’una activitat cultural per a encoratjar al públic més jove a llegir. La gimcana es farà a través d’un codi QR i s’inicia aquest 23 d’abril i durarà fins l’11 de setembre. Els nens i nenes que hagin superat les 12 proves tindran un regal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: