Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La basílica de Santa Maria facilita poder fer donatius amb targeta de crèdit

La basílica de Santa Maria facilita poder fer donatius amb targeta de crèdit

Amb aquesta iniciativa es vol facilitar que puguin fer donatius de manera més àgil les persones que s’acosten a la basílica, utilitzant els mitjans digitals.

Recentment s’ha instal·lat a la basílica de Santa Maria de Vilafranca un faristol per a donatius amb targeta de crèdit. Per gentilesa del Banc de Sabadell, aquest aparell permet incorporar els nous recursos digitals en les aportacions a l’Església. Concretament, el faristol ofereix una doble possibilitat de donatiu. D’una banda en efectiu a través d’una clàssica guardiola, i de l’altra amb targeta de crèdit a través d’un mecanisme digital. Es poden fer aportacions de 5€, 10€, 25€ o 45€, seleccionables a través d’una pantalla tàctil que posteriorment llegeix la targeta de crèdit per fer operatiu el donatiu.

Aquest nou sistema facilita les donacions a la parròquia en un moment en què es tendeix a no fer ús dels diners en efectiu, tant per les mesures de prevenció sanitària com de comoditat. A més a més, aquest faristol per a donatius està pensat no només per als feligresos habituals de l’església, sinó també per als cada vegada més nombrosos visitants que s’acosten a la basílica per gaudir del monument, la cripta, o la imatge de sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: