Diumenge, 16 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han detingut dos menors relacionats amb la mort d’un jove de 23 anys a Gelida

Els Mossos han detingut aquest matí dos joves com a presumptes autors de la mort d’un jove, apunyalat a Gelida aquest dissabte.

El jove va morir al carrer Joan Rosselló de la urbanització Sant Salvador, a Gelida després de ser apunyalat. Segons han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, van rebre l’avís cap a dos quarts de set de la tarda del dissabte que una persona havia estat ferida a la via pública i van activar els agents i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van localitzar el jove però que no el van poder salvar. El Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Vilafranca del Penedès ha decretat el secret de sumari i els Mossos s’han fet càrrec de la investigació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: