Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha quedat inaugurat el Vilafranca Aparador d’Art Contemporani als carrers de la vila

El VAAC compta amb 8 locals buits per exposar 11 obres de 17 artistes i 7 ampolles de vi. Es poden veure obres escultòriques, de pintura i il·lustració.

Aquest dimecres al vespre es va inaugurar el projecte Vilafranca Aparador d’Art Contemporani (VAAC) al centre. Es tracta d’una mostra d’art contemporani a peu de carrer, on els aparadors en desús de Vilafranca són els expositors. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, el patrocini dels cellers Família Torres i Jean Leon, la participació de la Secció de Belles Arts del Casal i l’aliança amb l’equip organitzador de la mostra Manlleu Galeria d’Art, àmpliament instaurada a la comarca d’Osona amb set edicions realitzades. El comissari de la mostra, Pol Robles, explicava l’essència de la iniciativa.

Es poden trobar obres de pintura, escultura i il·lustració en locals buits de la plaça Constitució i el carrer de la Cort. Tal i com explicava el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Monfort, el principal objectiu és donar vida als locals que han estat temps parats.
Pel Casal aquest projecte és una aposta decidida per l’art i pel dinamisme comercial de Vilafranca.

L’exposició tindrà una durada de dos mesos, fins el 31 de maig de 2021. Des del VAAC també es faran visites guiades que comprendran un recorregut pels locals i comerços de la mostra, els dies: 9, 16, 23 i 30 d’abril i el 7, 14, 21 i 28 de maig a les 20h. El punt de partida de les visites serà el vestíbul del Casal Societat La Principal i caldrà fer una reserva al correu: , indicant el dia i les persones assistents.
Entre totes les persones que assisteixin a les visites guiades del VAAC, al final de mostra es sortejaran dos vals de compra de 50€, obsequiats per l’associació de comerciants Centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: