Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Família Torres, la marca de vins més admirada del món segons els experts

Família Torres, la marca de vins més admirada del món segons els experts

El celler familiar penedesenc torna a ocupar la posició número 1 en el rànquing global de Drinks International, encapçalant una llista formada per els 50 millors cellers d’arreu del món.

Família Torres ha estat escollida la marca de vins més admirada del món pels professionals del sector, segons el rànquing publicat per la revista de referència ‘Drinks International’. El centenari celler familiar del Penedès ha aconseguit la primera posició per cinquena vegada en les onze edicions d’aquest prestigiós rànquing global i continua encapçalant la llista europea.

Aquest rànquing s’obté a partir d’una enquesta realitzada a més de 200 experts en vi de tot el món, entre els quals figuren sommeliers, compradors de vi, majoristes, propietaris de bars, Masters of Wine, escriptors de vi, educadors i altres especialistes en vi. A aquests se’ls demana que designin les cinc marques de vi que més admiren, tenint en compte aspectes com la qualitat i consistència del vi, la relació qualitat-preu i la solidesa de la marca.

Entre els elogis que ha rebut Família Torres per part del jurat, la revista britànica destaca el comentari que qualifica el celler com un referent indiscutible a nivell internacional, o el que explica que Família Torres continua elaborant una gamma de vins de qualitat a diferents nivells, combinant el millor de la tradició i modernitat.

Segons Miguel Torres Maczassek, director general i membre de la cinquena generació de Família Torres, el guardó és un enorme reconeixement a l’extraordinari treball, dedicació i atenció a la qualitat i excel·lència tot l’equip, distribuïdors i membres de la família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: