Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presentarà un poemari inèdit de Francesc Salvà

Es presentarà un poemari inèdit de Francesc Salvà

La presentació es farà el dilluns 12 d’abril, a les cinc de la tarda, al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca.

Tindrà lloc la presentació del poemari ‘Suit amb gust de mel’. Aquest llibre s’ha pogut editar amb la col·laboració dels exalumnes de El Petit Príncep de l’Escola Vilarnau, que també aprofiten per presentar la 2a edició del llibretó que van editar en homenatge al seu professor de Plàstica, i que a través de la Lourdes Sogas els va fer arribar des del primer dia de confinament un dibuix amb un Bon dia i un altre amb un Bona nit, cada dia i encara continuen rebent-los.
Participen en la presentació el Toni Romeu, exalumne i lingüista, regidor de l’Ajuntament de Sant Sadurní i conseller comarcal de Cultura, Francesc Llopart, exalumne, editor i professor de Literatura catalana i Marcel Surià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: