Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana desencallar el futur de l’antic hospital i de la segona biblioteca

Els republicans aposten per convertir l’antic hospital en un centre cívic i cultural.

ERC de Vilafranca va oferir una roda de premsa als mitjans aquest dilluns a la tarda per demanar públicament a l’equip de govern que s’abordi el futur de dos equipaments municipals que considera estratègics. D’una banda demana que es defineixin els usos de l’edifici de l’antic hospital situat al carrer Sant Pere i, de l’altra, que es decideixi la ubicació de la segona biblioteca a la vila. Els republicans aposten per convertir l’antic hospital en un centre cívic i cultural. Ho explicava Salvador Campamà.

Pel que fa a l’emplaçament de la segona biblioteca vilafranquina creuen que la millor opció seria en un dels cellers del carrer Comerç. Campamà va acabar recordant que totes dues qüestions figuraven en l’acord de pressupostos del 2020 entre el govern i ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: