Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els infants del CRAE Toni Inglès de Vilafranca tenen un projecte d’hort ecòlogic

El projecte d’hort ecològic s’ha dut a terme gràcies al finançament de la Fundació Família Torres.

Els infants del CRAE Toni Inglès, ubicat al barri de Sant Julià de Vilafranca, compten enguany amb un nou projecte d’hort ecològic. El centre està gestionat per la cooperativa Actua que es dedica a aquells infants i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat. Ofereixen serveis residencials, d’acció socioeducativa i d’inserció laboral. El Miquel Àngel Carreto és el coordinador d’Actua.

Des de la fundació dediquen una part del pressupost a projectes d’empoderament de les dones i també a d’altres relacionats amb infància, com és el cas. Mireia Torres és la presidenta de la Fundació Família Torres. Remarca la importància pedagògica del projecte.

Els Centres Residencials d’Acció Educativa, com el Toni Inglès, són recursos cedits per l’administració als infants i adolescents de zero a divuit anys eon es dona cobertura educativa i assistencial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: