Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Comuns reclamen una inversió de 50 milions d’€ per el Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf

Els diners haurien de servir per millorar les condicions dels centres hospitalaris, per exemple el dels Camils a Sant Pere de Ribes que té més de 50 anys.

Dimecres el diputat d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya David Cid va reunir-se acompanyat de regidors de la coalició amb la direcció i la gerència del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf. Cid ha recollit dues reclamacions principals, una la d’una inversió urgent d’un mínim de 50 milions d’€ per tal de condicionar i millorar les condicions i equipaments dels centres sanitaris d’ambdues comarques; i d’altra la necessitat d’equiparar les condicions laborals del personal d’aquests centres amb els de l’ICS.

Per la seva banda, el regidor de Vilafranca en Comú Ramon Arnabat explicava que cal treballar per que el Consorci que s’ha mostrat com una aposta positiva no es vegi des de l’Hospital de Vilafranca com una absorció. Demanava en aquest sentit una major implicació de l’Ajuntament de Vilafranca en la gestió del centre sanitari.

Finalment els Comuns han recordat que cal dissenyar i implementar un Pla de mobilitat en transport públic entre les dues comarques per a garantir l’accessibilitat als 3 centres assistencials del Consorci a la població usuària i també als professionals, una part important dels quals ha passat a desenvolupar la seva tasca professional repartida entre els diferents centres.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: