Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou tancament comarcal fa repensar les propostes dels wine bars per fer-los més propers

Establiments com els wine bars, que volen facilitar que la gent es pugui acostar per conèixer els cellers del territori, pateixen els diferents canvis en la regulació que els obliga a readaptar-se.

Cada cop més cellers del territori aposten per sumar oferta gastronòmica i de degustació de productes, que ajuden a complementar la seva oferta enoturística. Aquests darrers mesos però, els constants canvis en les normatives de mobilitat han fet difícil la gestió d’aquestes espais.

A Sant Martí Sarroca des del Celler Colet han apostat per fer un espai que permeti gaudir de la natura i dels bons vins, i buscant oferir també propostes alternatives, com explica el responsable de la Hisenda Romaní, Jordi Olivella.

En aquests mesos han passat per diferents tipus de confinament, i han mirat sempre d’anar-se adaptant i fer créixer els visitants de proximitat.

Les sensacions en altres establiments són similars, conscients que aquestes mesos han fet que el nombre de visitants del mateix municipi i de la comarca hagi anat en augment, a causa dels confinaments. Carlota Roset, directora d’Enoturisme i Restauració de Família Torres, remarca que han patit força descens de visites i que el wine bar els ha facilitat acostar-se al públic local.

Setmana Santa els ha anat força bé, però des de que a mitjans de setmana es va conèixer el nou confinament comarcal han començat a rebre anul·lacions de reserves tant de visites com al wine bar.

Com en la majoria d’establiments relacionats amb el turisme i la restauració, els canvis en la normativa dificulten molt les previsions de propostes de cara a les properes setmanes, i fan que aquestes mirin d’acostar-se més al públic local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: