Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal busca PIMES que vulguin créixer i millorar la seva competitivitat

El Consell Comarcal busca PIMES que vulguin créixer i millorar la seva competitivitat

Es tracta d’una proposta emmarcada en el programa ‘Accelera el creixement’, que arriba a la seva desena edició, i des del Penedès es busquen empreses que vulguin participar-hi.

Es tracta d’un programa promogut per la Diputació i PIMEC, i el Consell Comarcal és agent de referència per a les empreses de l’Alt Penedès.

L’objectiu és ajudar 50 empreses a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell que donaran suport per a l’execució del pla.

El programa està adreçat a empreses amb potencial de creixement, però davant la situació creada per la covid és més important que mai revisar l’estratègia empresarial amb experts i treballar palanques clau per afrontar qüestions com la transformació digital, les millores en la comercialització dels productes i serveis o la internacionalització.

El programa té una durada de 9 mesos i està adreçat a pimes amb 3 o més treballadors, creades abans del 31 de desembre de 2016, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d’invertir en el seu creixement.

Les sessions informatives es faran en format telemàtic el dimarts 11 de maig, de 10 a 11 del matí, i el dimecres 19 de maig, de 4 a 5 de la tarda. Les empreses de l’Alt Penedès que es vulguin inscriure a les sessions informatives s’han d’adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: