Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El confinament per vegueries seria positiu, però insuficent, segons la restauració del Penedès

Els responsables dels locals de restauració de la comarca afirmen que la situació milloraria amb un confinament provincial

Els restauradors de l’Alt Penedès van tancar la campanya de setmana santa amb optimisme, però una setmana després, el Govern de la Generalitat va decretar un nou confinament comarcal. Ara es planteja la possibilitat de passar a un tipus de confinament inèdit fins ara: per vegueries. Un canvi que seria positiu, però insuficient pels negocis de restauració de la comarca.

Segons apunten des del sector, una de les mesures que ajudaria a millorar la situació seria donar el pas a un confinament provincial, especialment els negocis que també organitzen banquets i grans esdeveniments, els quals no s’han pogut celebrar amb normalitat.

Des dels locals que hem consultat també critiquen la gestió dels tempos a l’hora de revisar els confinaments. Apunten que voler salvar campanyes com la de l’estiu passat, el nadal o setmana santa, a la llarga, no compensen. També demanen aplicar restriccions en funció de la situació de cada territori.

En els propers dies, el PROCICAT podria anunciar noves mesures, entre les quals es troba aquest pas a confinament per vegueries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: