Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es va presentar el poemari pòstum del professor i artista sadurninenc Francesc Salvà

‘Suit amb gust de mel’ té 56 pàgines i s’ha pogut editar amb la col·laboració dels exalumnes d’El Petit Príncep, de l’Escola Vilarnau, que també aprofitaran per presentar la segona edició del llibretó que van editar en homenatge al seu professor de plàstica.

Dilluns a la tarda, al Claustre de Sant Francesc, el poemari pòstum de l’artista i professor sadurninenc Francesc Salvà, que es va morir a l’agost de l’any passat. ‘Suit amb gust de mel’ té 56 pàgines i s’ha pogut editar amb la col·laboració dels exalumnes d’El Petit Príncep, de l’Escola Vilarnau, que també aprofitaran per presentar la segona edició del llibretó que van editar en homenatge al seu professor de plàstica. Aquell llibret, Bon dia… bona nit, recull els dibuixos que cada dia, matí i vespre, enviava Salvà al grup El Petit Príncep, a través de Lourdes Sogas i via whatsapp, durant el confinament. Així ho explicava un dels seus exalumnes, el lingüista i regidor de Sant Sadurní Toni Romeu.

A banda del Toni Romeu, a la presentació també hi van participar l’exalumne, editor i professor de Literatura Francesc Llopart i l’exalcalde de Santa Fe Marcel Surià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: