Diumenge, 13 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulada una una gran organització criminal d’origen xinès dedicada al tràfic de marihuana

En el marc de la operació dimecres passat es va fer un escorcoll al carrer Font de Sant Llorenç, 36, de Vilafranca, al polígon Estació de Mercaderies – Les fonts.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional han desmantellat una de les més importants organitzacions criminals d’origen xinès, coneguda com el Bang de Fujian, dedicada al tràfic internacional de marihuana. Han detingut 65 dels seus integrants, la majoria dels quals de nacionalitat xinesa. Una de les detencions es va fer a Vilafranca.

La investigació de tots dos cossos atribueix als membres d’aquest grup mafiós, en diferent grau de participació, els delictes d’organització criminal, tràfic de drogues, blanqueig de capitals, usurpació d’identitat, defraudació de fluid elèctric i falsedat documental. Així mateix, s’han realitzat un total de 29 registres en diversos domicilis, locals i naus industrials de Barcelona, Tarragona, Oviedo, Gijón, Bilbao, així com a Portugal i Països Baixos.

En el marc d’aquesta operació dimecres passat es va fer un escorcoll al carrer Font de Sant Llorenç, 36, de Vilafranca, al polígon Estació de Mercaderies – Les fonts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: