Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix de forma considerable en el nombre d’ingressats a l’Hospital de Vilafranca amb Covid

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès aquest dimarts el primer informe d’aquesta setmana fent el seguiment de la pandèmia.

L’anterior informe es va publicar el passat 31 de març. A l’Hospital de Vilafranca hi ha en una setmana un increment d’11 persones ingressades amb símptomes de covid, el que suposa un total de 25 ingressats en aquests moments. Al Garraf, en canvi no han augmentat els ingressos en els darrers sis dies i es manté la xifra del dia 31 de març amb un total de 24 ingressats. En relació a les persones que han mort als hospitals per coronavirus a Vilafranca hi ha una persona més amb un total de 83 morts des de que es va iniciar la pandèmia mentre que al Garraf es manté la mateixa xifra que el dimecres de la setmana passada amb un total 172 persones mortes des de l’inici de la crisi sanitària.
D’altra banda tot i que a altres indrets de Catalunya s’ha incrementat la vacunació, fins i tot durant els dies festius de Setmana Santa, a l’Alt Penedès no s’han fet més vacunacions i es manté, de moment el ritme habitual, és a dir que es fa vacunació a les tardes al local dels Falcons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: