Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el degoteig de víctimes mortals per coronavirus a l’Alt Penedès i Garraf

En els darrers tres dies s’han produït 4 morts més als centres sanitaris de les dues comarques.

Aquesta és la xifra negativa de l’informe que ha publicat el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf aquest dijous. En concret respecte a l’informe que es va publicar dilluns ha mort una persona més a l’hospital de Vilafranca, arribant a la xifra de 88 morts des de l’inici de la pandèmia. Als centres sanitaris del Garraf hi ha hagut tres morts més en els darrers dies, i en total són 178 víctimes mortals des de que va començar la crisi sanitària. Del cantó positiu cal llegir les xifres d’ingressos hospitalaris amb símptomes de Covid-19, que continuen sent pocs. En relació a l’últim informe han augmentat en una persona els ingressos a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, sent 6 els ingressats en aquests moments. Al Garraf s’ha reduït la xifra en 8 persones menys i ara hi ha 14 ingressats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: