Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concurs per ocupar les rotondes a Sant Sadurní

Sant Sadurní obre un concurs per a l’ocupació de les rotondes com a gestió col·laborativa d’espais públics 2021. Les sol·licituds es poden presentar fins el 27 d’abril.

L’Ajuntament de Sant Sadurní, amb la voluntat de millorar el manteniment i conservació de les rotondes del municipi i de col·laborar amb el sector privat en la gestió de l’espai públic per mitjà del mecenatge, ha establert un procediment per a atorgar llicències per ocupar 7 rotondes del municipi i fer-ne el manteniment.

Poden sol·licitar llicència persones físiques o jurídiques que estiguin vinculades al sector empresarial de Sant Sadurní, presentant un projecte de condicionament d’una rotonda amb elements ornamentals de jardineria, escultòrics o artístics, aigua, il·luminació, preferentment amb motius vitivinícoles, el qual serà valorat per l’Ajuntament, i amb la possibilitat d’incloure-hi elements de publicitat.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 27 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: