Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona ocupació a les masies de turisme rural i molta oferta enoturística per Setmana Santa

El Penedès acull aquesta setmana santa força turisme, amb una àmplia oferta de propostes per conèixer el territori.

Aquests quatre dies de Setmana Santa es preveu una molt bona ocupació a les masies de turisme rural del Penedès, que ja fa setmanes que estan rebent demandes de reserves. La nova presidenta de l’Associació de Masies del Penedès, Àngels Monteagudo, remarca que la comarca és un destí atractiu que ofereix uns entorns naturals que permeten poder gaudir d’uns dies de vacances amb la família en un moment en que continuen vigents les mesures per contenir la pandèmia i al mateix temps poder conèixer cellers i bodegues del territori. Per aquestes festes de Setmana Santa les sensacions estant sent molt positives ja que pràcticament totes les masies estan plenes.

Ha estat un any de moltes dificultats, i el sector ha hagut d’anar-se reinventant i adaptant-se a la situació de pandèmia.

Seguint totes les mesures que marca la situació actual, els recursos turístics de la destinació Penedès garanteixen la seva obertura aquests dies festius i l’agenda d’activitats turístiques recull un grapat de propostes concretes per fer aquests dies.

Des d’Enoturisme Penedès han llençat un seguit de propostes per donar a conèixer el territori als visitants, que va des de propostes per visitar cellers fins a rutes per descobrir el territori. Com explica Anna Nieto, comercial de Penedès Turisme, s’ha volgut posar en valor els espais naturals.

Cal sumar-hi també evidentment tota l’oferta lligada a l’enoturisme.

Unes vacances de Setmana Santa que estan marcades també per l’actual situació sanitària i les restriccions en la mobilitat en vigor. Des de Mossos d’Esquadra recorden que hi ha possibilitat de desplaçar-se per tot el territori català, però sempre amb responsabilitat i tenint present que només es pot interactuar amb la pròpia bombolla de convivència. El cap del sector de Trànsit a Vilafranca dels Mossos d’Esquadra, el sargent Rafael Gargallo recordava que en un mateix vehicle només poden anar-hi persones de la mateixa bombolla.

Entre dijous al migdia i divendres al migdia la previsió és que surtin de l’àrea de Barcelona més de 330.000 vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: