Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana es celebra la quarta edició del Dansòmetre

Les diferents activitats es faran fins al 2 de maig, en format presencial i virtual.

El Dansòmetre 2021 s’estructura en 3 eixos, les activitats professionals, les activitats formatives i les activitats no professionals. El Dansòmetre 2021 comptarà amb un total 4 espectacles professionals. Cafuné. De la Cia. Du’K’to. Es presenta aquest dijous al pati de l’Escorxador de Vilafranca. Primera funció a les 17h i segona funció a les 18.30h. És una simbiosi entre circ i dansa per explicar els diferents estats dins d’una relació. LO.LI.TA. De la Cia. La Taimada es presneta el divendres al teatre Cal Bolet a les vuit del vespre. La Taimada torna al Dansòmetre amb una peça transgressora, marcada per l’estil indefugible de la companyia. També el divendres Aina Alegre presenta ESTUDI 3. La persistència del picar. a Cal Bolet. I finalment la Companyia del Ballet de Barcelona presenta l’espectacle Mixed Bill el diumenge a Cal Bolet a les set de la tarda. D’altra banda, en relació a les activitats formatives hi haurà una classe magistral sobre la tècnica ‘Presence, sota la direcció de l’Olga Àlvarez. Serà en una formació en línia aquest dimecres a les sis de la tarda un primer grup i a les set un segon grup. També per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, les Escoles de Dansa de Vilafranca han enregistrat un vídeo que s’emetrà a través de les seves xarxes socials, les xarxes socials d’Espectacles Vilafranca i per Penedès Televisió. En cada vídeo, cada escola representarà una peça artística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: