Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Acostar-se a Subirats en tren i conèixer els seus cellers en bicicleta

Acostar-se a Subirats en tren i conèixer els seus cellers en bicicleta

Subirats proposa arribar en tren al municipi i gràcies al projecte ‘Pedala i tasta’ llogar una bicicleta per recòrrer el municipi i descobrir els cellers del territori.

L’Ajuntament de Subirats a través d’un acord amb Rodalies Renfe i la col·laboració dels agents turístics del municipi ofereix una nova experiència per viatjar en tren al Penedès i agafar una bicicleta per pedalar entre vinyes i cellers per Subirats.

Des de l’any 2019 el municipi compta amb el primer centre d’acollida i atenció al cicloturista del Penedès. El hub de bicicletes, l’únic d’aquest tipus a la comarca de titularitat municipal, està ubicat a l’estació de tren de Lavern-Subirats, on hi ha més d’un centenar de bicicletes que els visitants poden llogar per descobrir racons únics del municipi. El servei està personalitzat per l’empresa Bikemotions i compta amb 50 quilòmetres de recorregut per les rutes de Subirats, 3 anelles ciclables per camins rurals, trams de carril bici i carreteres amb baixa densitat de trànsit que transcorren per paratges de vinyes i presseguers combinats amb zones boscoses.

L’experiència també compta amb la complicitat d’onze cellers del municipi. Els cellers i caves adherits al segell Pedala i Tasta ofereixen entorns ideals entre vinyes on fer una parada amb tast i aperitiu inclòs.

L’objectiu del llançament del nou producte turístic és facilitar al visitant una manera sostenible de fer turisme de proximitat, amb la combinació del tren per arribar al Penedès i la bicicleta per moure’s per Subirats.

Per viure l’experiència Pedala i Tasta, el Centre Enobicing Penedès, pedalant entre vinyes, està operatiu cada dia de la setmana amb reserva prèvia. Més informació i reserves a www.turismesubirats.cat/cicloturisme

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: