Dijous, 25 d'abril de 2024

Xènia Benach protagonitza a Polònia la seva primera participació en un Campionat d’Europa

L’atleta vilafranquina va quedar quarta classificada en la ronda prèvia de 60m tanques, fregant la classificació per semi-finals.

L’atleta vilafranquina Xènia Benach ha participat per primera vegada en un Campionat d’Europa Absolut, a la competició indoor celebrada aquest cap de setmana a la ciutat polonesa de Torun.

El campionat, celebrat entre dijous i diumenge d’aquesta passada setmana, va tenir a Benach com a protagonista durant la sessió matinal de dissabte. L’atleta, vigent campiona d’Espanya en 60m tanques, va participar en aquesta mateixa prova, quedant 4a classificada de la seva sèrie de la ronda prèvia, amb un temps de 8.22.

En aquesta ocasió, la participació de Benach va ser curta, ja que no va poder superar el tall i accedir a les semifinals, tampoc per la via de la millor 4a classificada de totes les rondes. L’objectiu de fer marca, complert, i amb l’afegit de gairebé fregar les semis.

En aquest campionat d’Europa, 13 atletes de la delegació espanyola han estat finalistes d’alguna prova, aconseguint finalment 5 medalles.