Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà aquest mes la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’

Es tracta del 5 any en què la vila participa en aquesta campanya organitzada pel Banc de Sang i Teixits i els Bombers de la Generalitat.

Vilafranca acollirà el proper dilluns a l’espai jove La Nau de deu del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a les vuit del vespre, una jornada de donació de sang en el marc de la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’.
Aquesta edició compta amb el màxim nombre de parcs de bombers implicats, 50 centres que difonen més de seixanta campanyes en 44 municipis. Tots els esforços per assolir un mateix objectiu, sumar més de 5.000 donacions de sang en les setmanes prèvies a Setmana Santa quan la donació de sang baixa al voltant del 25%.
S’ha creat un portal especial donarsang.gencat.cat/bombers des d’on es pot reservar hora per participar en la campanya. Donat que no es poden fer les habituals exhibicions i activitats dinamitzades per bombers a peu de carrer, els donants es podran fer una fotografia amb una figura de bomber a mida real. L’edició d’enguany comptarà amb altre component solidari a més de la donació de sang. Tots els donants rebran com a reconeixement al seu altruisme una Polsera Candela i contribuiran, d’aquesta manera, a la recerca del càncer infantil que l’associació Polseres Candela recolza des de 2013 en projectes a l’Hospital Sant Joan de Déu o el l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: