Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC organitza una xerrada sobre Dona, Gènere i Salut, amb la doctora Marta Vilanova-Vilà

L’acte té lloc avui a les 7 de la tarda, al Claustre de Sant Francesc

En xerrada proposen reflexionar sobre les desigualtats en l’àmbit de la Salut entre homes i dones. Una xerrada que s’emmarca dins els actes del Dia de la Dona, entenent que tots els dies són 8 de març.
Marta Vilanova-Vilà és Doctora per la Universitat de Girona, Diplomada en Infermería per la Universitat de Barcelona, Màster en Salud Pública per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en educació per a la salut: gestió de projectes per la Universitat de Lleida.
Aquesta xerrada es fa de forma presencial, al Claustre de Sant Francesc, amb les adequades mesures de seguretat sanitària i amb aforament limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: