Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quarantena de penedesencs van a la manifestació de l’ANC per un govern independentista

Al voltant de 40 persones de Vilafranca i de diferents municipis de l’Alt Penedès es van desplaçar diumenge a Barcelona per a participar a la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalan

A la concentració es reclamava la formació d’un govern plenament independentista composat per ERC, Junts i la CUP. Els manifestants penedesencs van sortir des de l’estació d’autobusos de Vilafranca a mig matí en un autocar que va fletar la secció local de l’ANC. La concentració es va centralitzar a la Plaça de Catalunya de Barcelona on van confluir milers de persones arribades des de tots els racons del país.

L’objectiu de la manifestació era el de reclamar aquest govern independentista aprofitant la majoria absoluta de 74 diputats al Parlament i el 52 per cent de vots obtinguts a la cita electoral del passat 14F.

L’Assemblea Nacional Catalana continuarà les properes setmanes pressionant els tres partits polítics independentistes per a que arribin a un acord de govern. La decisió al voltant de la formació de govern s’ha de prendre abans de mitjans d’aquest mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: