Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna a incrementar-se el nombre d’ingressats amb covid-19 a l’hospital de Vilafranca

També també es manté de forma sostinguda un increment de persones que han perdut la vida a causa del coronavirus.

L’informe de seguiment de la pandèmia que com cada dilluns i dijous ha fet públic el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf assenyala que aquest dilluns hi ha 36 persones ingressades amb problemes respiratoris o símptomes de Covid als hospitals del Garraf, tres persones menys que en l’informe del dijous passat. A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, en canvi, hi ha un increment de persones ingressades. Si el dijous passat eren 13, ara són 20 els ingressos hospitalaris, és a dir 7 persones més. També, malauradament, continua creixent la llista de persones que han perdut la vida per covid-19. A Vilafranca es registra una persona més, respecte de l’informe del dijous, arribant a les 69 persones des de que es va iniciar la pandèmia ara fa un any, mentre que al Garraf s’han hagut de lamentar dues morts més en els darrers quatre dies, amb un total de 165 morts des de l’inici de la crisi sanitària. Finalment ja són 1323 les persones que havent estat ingressades als hospitals han estat donades d’alta en el conjunt de les dues comarques.
D’altra banda aquest dissabte al migdia la consellera de Salut, Alba Vergés, es va reunir amb representants de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, junt amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull i el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch. Una reunió que es va celebrar a l’hospital de Vilafranca a porta tancada i de la que es va declinar fer declaracions, tot i que se’n va deixar constància per part del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf a través de twiter.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: