Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha obert la licitació de les obres d’urbanització del carrer del Comerç

Aquesta setmana l’equip de govern ha aprovat posar a licitació el projecte d’urbanització de la llosa de la via a la zona del carrer del Comerç.

Un dels projectes inclòs en el Pla d’Intervenció Integral del Centre i el Carrer del Comerç. Una obra que ja ha passat el període d’exposició pública i que suposa acabar, gairebé, la urbanització completa de la cobertura de les vies del ferrocarril. Quedarà pendent la part que afecta a la zona de l’estació de rodalies. El projecte licitat té un pressupost de sortida de gairebé 2M€, comença a l’Avinguda de Barcelona i va fins a l’Avinguda de Vilanova.
El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, destaca que serà un element clau de dinamització d’un espai de nova centralitat a Vilafranca.

A més d’urbanitzar el cobriment de les vies es preveu reforçar la il.luminació per ressaltar les façanes de les naus històriques, renovar el clavegueram i potenciar l’espai de passeig amb una vorera gran i un carril bici.
Ara es poden presentar a la licitació les empreses que vulguin fer l’obra i es calcula que el termini per l’adjudicació es pot allargar unes tres mesos, amb una execució d’obra prevista durant un any.

D’altra banda el regidor d’Urbanisme ha explicat que també s’han acabat les licitacions de diverses obres pressupostades de millora de l’espai públic, com la vorera del carrer Banys, la urbanització del carrer Sant Julià fins a Joan XXIII o una part del carrer Sant Pere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: