Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reunió informativa online amb les famílies per el procés de matriculació escolar

Divendres l’Oficina Municipal d’Escolarització farà una reunió informativa online per a les famílies que han de fer la preinscripció per el proper curs escolar.

L’Oficina Municipal d’Escolarització de l’Ajuntament Vilafranca organitza una reunió informativa online per a les famílies que han de presentar la sol·licitud de preinscripció de cara al proper curs 2021-2022.

La sessió informativa es farà el divendres 12 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, i serà en línia a través de la plataforma ZOOM.

Durant la sessió s’informarà de les novetats en relació amb la presentació de sol·licituds de preinscripció, la documentació que s’ha d’adjuntar, el calendari, els criteris de prioritat i el barem.

El període de preinscripció ordinària comença el dia 15 de març per al segon cicle d’educació infantil i educació primària i el dia 17 de març per a l’educació secundària obligatòria.

Per participar a la sessió informativa, cal inscriure’s a través del següent formulari

Les persones inscrites rebran l’enllaç per participar-hi per correu electrònic.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, ha explicat que l’Ajuntament ha organitzat aquesta sessió informativa amb la voluntat d’intentar acompanyar les famílies i facilitar al màxim la gestió de la preinscripció, especialment enguany que aquest tràmit només es pot fer exclusivament de forma telemàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: