Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Petit incendi en una empresa de gestió de residus al Polígon de Sant Pere Molanta

Els bombers van rebre l’avís per fum que sortia del pati d’una empresa en aquest polígon d’Olèrdola, i van desplaçar-hi tres dotacions que van controlar l’incident en pocs minuts.

Aquest dilluns prop de 2/4 de 3 de la tarda els bombers han rebut l’avís d’un incendi en una empresa dedicada a la gestió de residus industrials ubicada al passatge Tramuntana del Polígon de Sant Pere Molanta.

Segons informen els bombers s’hi han desplaça 3 dotacions després de rebre l’avís que sortia fum i es veia cremar ferralla i petits electrodomèstics en el pati d’aquesta empresa. El foc s’ha donat per controlat a 3/4 de tres de la tarda. No s’ha hagut de lamentar danys personals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: