Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INS Milà i Fontanals oferirà el CFGS de Documentació i Administració sanitàries

A partir del curs vinent, l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca oferirà el cicle de grau superior de Documentació i Administració sanitàries. Serà el primer centre de l’Alt i el Baix Penedès que tindrà un cicle de grau superior de la família professional de la sanitat.

Aquests estudis capaciten per definir i organitzar processos de tractament de la informació i documentació clínica, extraient i registrant dades, codificant-les i validant la informació, garantint el compliment de la normativa, així com per intervenir en els processos d’atenció i gestió de pacients i de gestió administrativa en centres sanitaris.

La durada és de 2.000 hores, 1.584 que es faran al centre i 416 en un centre de treball. La formació es distribuïrà en dos cursos acadèmics.

La preinscripció es durà a terme del 25 al 31 de maig d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: