Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les pistes de pàdel del Complex Aquàtic deVilafranca renoven la gespa artificial

La gespa artificial d’aquestes pistes ja havia arribat a superar la seva vida útil en funció dels usos que se’n fa des de que van obrir.

Des d’avui tornen a estar en funcionament les pistes de pàdel del Complex Aquàtic, després d’haver-se dut a terme les actuacions de desmuntatge i col·locació de la gespa sintètica de les dues pistes.

La gespa artificial de les pistes ja havia superat la vida útil a causa de l’ús que se n’ha fet des de la seva obertura. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat aquesta remodelació a través de la concessionària que gestiona els serveis del Complex Aquàtic amb la voluntat de garantir la qualitat del servei d’aquests equipaments municipals.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, ha recordat que, malgrat les mesures dictades amb motiu de la pandèmia, l’Ajuntament està fent esforços per mantenir i promoure la pràctica esportiva entre la ciutadania. Per això, deia, sempre s’ha vetllat per garantir, quan les mesures ho han permès, la prestació dels serveis i l’obertura de les instal·lacions esportives municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: