Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig de Vilafranca se suspenen arran de la situació sanitària

La decisió afecta tant a les fires presencials com a les virtuals.

Arran de la situació de pandèmia actual i de les mesures que impossibiliten celebrar actes massius, l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb la Comissió de Fires de Maig, ha decidit suspendre la celebració de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats d’enguany, que habitualment tenen lloc a mitjans de maig. La decisió afecta tant a les fires presencials com a les virtuals.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, afirma que per molt bé que estiguem al març, no convé fer crides massives a omplir espais de manera presencial. Han descartat també la realització de les fires virtuals, perquè hi ha menys transaccions econòmiques i perquè enguany, amb la reobertura progressiva de les activitats, no creuen que hi hagi tanta gent connectada davant de l’ordinador.

Montfort explica que davant la impossibilitat de realitzar les Fires de Maig tradicionals, s’ha decidit economitzar els recursos i portar a terme una potent campanya de promoció comercial a Vilafranca que serà vigent durant tot el mes de maig. Ara mateix, estan acabant de dissenyar els últims punts de la campanya que es presentarà el proper mes d’abril.

Aquesta campanya representarà una continuïtat respecte altres iniciatives que ja s’han fet per dinamitzar l’activitat econòmica.

Un cop passat el mes de maig, s’està estudiant la possibilitat de fer una mena de fira del sector de l’automòbil i màquinaria agrícola, ubicada al Pavelló Firaví.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: