Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa d’espectacles infantils i juvenils celebra el seu 26è aniversari aquest mes de març

L’esclat de la pandèmia va impedir celebrar el 25è aniversari de la Xarxa. Diumenge celebraran el 25+1 al Teatre Cal Bolet.

La pandèmia de Coronavirus va impedir celebrar el 25è aniversari a la Xarxa d’espectacles infantils i juvenils de Vilafranca. Un any després, aquesta fundació d’espectacles recuperarà el seu esperit de celebració durant la commemoració dels seus 26 anys d’existència.

Des del 1995, la Xarxa ofereix una programació d’espectacles variats continuada, estable i en català, cada primer diumenge de mes. Al llarg d’aquests anys moltes famílies i infants han gaudit d’alguna de les seves funcions. Al febrer, la tresorera de Xarxa, Eva Calvo, comentava que, si la pandèmia ho permetia celebrarien aquest 25+1.

Finalment, aquest diumenge 7 de març, està prevista una petita celebració, abans de la funció d’Adéu Peter Pan, que es podrà gaudir al teatre Cal Bolet a partir de les 12 del migdia. Tot es farà seguint les estrictes mesures de prevenció anti-COVID.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: