Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa de Vilafranca allarga la temporada d’espectacles familiars 2020-2021

La Xarxa de Vilafranca allarga la temporada d’espectacles familiars 2020-2021

S’amplia amb el musical ‘Quan les nenes volen alt’.

Donada la bona acollida de teatre familiar d’aquesta temporada 2020-2021 prevista incialment fins el 7 de març, la Xarxa de Vilafranca ha programat un altre espectacle pel diumenge 11 d’abril. Es tracta del musical ‘Quan les nenes volen alt’ de la companyia El Replà produccions estrenat recentment. L’obra explica la vida de tres nenes amb interessos i somnis diferents, i també com s’enfronten a les seves pròpies pors i frustracions. En aquesta història es treballa l’autoestima, es fa èmfasi en la igualtat de gènere i valors com l’amistat, el respecte o la diversitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: