Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca deté els autors de dos robatoris amb violència i intimidació

La Policia Local de Vilafranca deté els autors de dos robatoris amb violència i intimidació

Dimarts al matí es va produir un robatori en un carrer de la Vila, i en detenir el presumpte autor es va detenir una persona més per robatori d’un telèfon mòbil uns dies abans.

Els fets es van produir al voltant de les 9 del matí d’aquest dimarts, quan la Policia Local va rebre avís que s’acabava de produir un robatori per estrebada de la bossa de mà a una dona a l’avinguda de Tarragona.

Al mateix temps una patrulla que estava fent la protecció escolar de l’escola Sant Josep informava que algunes persones els avisaven dels mateixos fets i que el seguiment s’estava efectuant pel carrer Sant Pere. Els agents s’hi van dirigir i van poder veure com aquesta persona entrava al núm 59. Aquest edifici està considerat per la Policia com un punt conflictiu, atès que està ocupat il·legalment per persones que han estat relacionades amb nombrosos fets delictius.

Mentrestant, una altra patrulla va assistir la víctima del robatori, que estava patint un atac d’ansietat a la vegada que presentava ferides lleus per l’estrebada. La víctima va donar una descripció detallada del home jove que acabava de prendre-li la bossa de mà.

Mentre els agents es trobaven davant el número 59 van observar el jove que complia amb totes les característiques que sortia a la balconada del 2n pis. Els agents es van adreçar al pis on els van obrir una altra persona i el presumpte autor que va ser detingut.

Al mateix moment es va fer un escorcoll de la persona que havia obert la porta i d’un altre jove que es trobava al lloc. Un d’ells portava un telèfon mòbil que, en efectuar les consultes pertinents, constava robat amb violència a l’avinguda Mediterrània feia pocs dies. Per aquest motiu es va procedir també a la detenció de la persona que el portava.

L’altre individu també portava un telèfon mòbil furtat a la rambla Sant Francesc feia pocs dies i es van efectuar diligències alhora que s’intervenia l’aparell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: