Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Muntanyeta ha acollit una prova del Campionat d’Espanya de cotxes ‘crawler’ teledirigits

Més de quaranta persones van prendre part en aquest campionat estatal celebrat a Olèrdola.

La Muntanyeta va acollir el passat cap de setmana la primera prova del Campionat d’Espanya de cotxes teledirigits, en la disciplina de cotxes crawler. Competició reconeguda pel Consejo Superior de Deportes, i que va comptar amb un total de 43 participants en la jornada de diumenge.

El campionat està destinat a cotxes radiocontrol elèctrics, d’escala 1/10 i 1/24. Màquines que poden superar qualsevol obstacle que es presenti en les seves escalades, sovint verticals, en terrenys pedregosos i de muntanya. El repte pels participants és alt, i el risc de perdre el control del vehicle és alt.

El campionat es troba en ple creixement, i cada cop suma més adeptes. Els requisits per participar són molt simples, i la competició està oberta a qualsevol qui estigui interessat. La competició té els seus orígens als Estats Units, però aquí es practica d’una manera més extrema que en els inicis. Tot i ser poc coneguda, la competició aplega fidels de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: