Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat presenta una petició de serveis mínims davant l’anunci de vaga a FCC

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una petició de serveis mínims davant l’anunci de vaga a la recollida de residus urbans.

El comitè d’empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una convocatòria de vaga indefinida a partir de la setmana vinent.

Des de la Mancomunitat informen que a hores d’ara «s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat una petició de serveis mínims al Departament de Treball que té en consideració la situació sanitària actual». En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.

Des de la Mancomunitat afirmen en un comunicat que es manté «una comunicació fluïda i continuada amb els Alcaldes i Alcaldesses del territori, per tal d’informar-los de l’evolució dels esdeveniments».

En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat «apel·len a la col·laboració ciutadana i recomanem seguir els canals de comunicació de cada ajuntament on s’anirà informant de la situació en cada moment».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: