Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FCF expedienta la sacada d’honor de Manel Duran abans de l’Atlètic Vilafranca – Martinenc

El servei d’honor va produir-se diumenge passat al partit disputat al Camp Municipal entre l’Atlètic Vilafranca i el Martinenc, de la Preferent Femenina.

S’obre un nou capítol en el cas Federació Catalana de Futbol – Manel Duran. Ara, arran de la sacada d’honor que l’ex-delegat del Penedès Garraf va realitzar abans del partit de la Preferent Femenina entre Atlètic Vilafranca i Martinenc. El motiu del servei era agrair la tasca de Duran i mostra-li suport arran de la seva recent destitució com a delegat territorial.

Una imatge que l’ens federatiu no ha passat per alt, i, per la qual, ha obert expedient. El motiu, segons recull el document de competició, que «l’acció que s’hi indica pot ser constitutiva d’infracció d’incompliment d’ordres, instruccions, circulars o obligacions reglamentàries que dictin els òrgans federatius en relació amb el contingut del Protocol a seguir en les competicions de futbol per a minimitzar el risc de contagi de COVID-19, que conté la prohibició de dur cap mena d’activitat que impliqui la participació de persones diferents de les intervinents en l’encontre».

Recordem que, el passat mes de gener, la Federació va cessar l’aleshores delegat del Penedès i Garraf, Manel Duran, d’un càrrec que ostentava des de feia 10 anys, al·legant falta de confiança del president Joan Soteras. La decisió va generar gran controvèrsia entre els clubs del territori, que, des d’aleshores, li han mostrat el seu total suport.

De fet, dissabte 13 de març està previst un acte de suport al Camp de futbol dels Pins de Moja, amb la presència de tots els clubs de la delegació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: