Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fassina acull nous cursos de formació professional per a l’ocupació

La Fassina acull nous cursos de formació professional per a l’ocupació

S’ofereixen tres certificacions professionals, que permetran formar un total de 45 persones que es trobin en situació d’atur laboral o en un ERTO.

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat els cursos de formació professional per l’ocupació del programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP), subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya. S’han aprovat un total de tres Certificats de Professionalitat: Atenció a persones dependents en institucions socials, Activitats auxiliars de magatzem, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals que permetran formar a un total de 45 persones i, un curs de formació complementària de Xarxes Socials. La primera acció formativa, el curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials, s’ha iniciat aquest mes de febrer.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral o en situació d’ERTO que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.

L’aposta del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una oferta formativa de qualitat per tal de millorar l’ocupació a la comarca. En la passada edició de cursos s’han format 46 persones repartides en quatre Certificats Professionals, de les quals el 53,73% han aconseguit una feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: