Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural i Andana convoquen el V Premi Anna Maria de Saavedra

Enguany també s’adreça als autors residents al Baix Penedès.

La Cultural Llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, han convocat la cinquena edició del Premi Anna Maria de Saavedra per ajudar els escriptors residents a les comarques de l’Alt i el Baix Penedès a publicar la seva primera obra literària ja sigui de narrativa, teatre o poesia.

El període de presentació d’originals serà fins al dia 25 de juny a La Cultural llibreria i el veredicte es farà públic el veredicte el 13 de setembre.
Un jurat format per escriptors, representants de la llibreria i de l’editorial seleccionarà la millor proposta literària per editar-la i distribuir-la a llibreries de tot el domini lingüístic de parla catalana, així com organitzar la seva presentació pública. En aquesta convocatòria només hi queden excloses, doncs, les obres adreçades a un públic infantil i juvenil, així com els assaigs acadèmics o científics.

A les tres primeres edicions del premi, es van presentar el mateix nombre d’originals, una dotzena, de diversos gèneres –teatre, narrativa i poesia- i el jurat qualificador va elegir, per unanimitat, la novel·la de Pep Antoni Roig Abans de la boira (2017), Que tota aquella merda valgui la pena (2018) d’Anna Mas i Coses sublims (2019) d’Agnès Esquirol, mentre que l’edició 2020 va ser declarada deserta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: