Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove ha fet un esmorzar de retrobada pe reprendre l’activitat aquesta temporada

La Colla Jove ha fet un esmorzar de retrobada pe reprendre l’activitat aquesta temporada

Un acte que servia per reprendre l’activitat després de pràcticament un any aturats, i amb l’esperança de poder reprendre els assaigs de cara a l’estiu.

El passat diumenge, la Colla Jove de Vilafranca va dur a terme un acte de retrobada després de més d’un any sense coincidir en grup. L’acte va consistir en un esmorzar a Vilobí, al local social Jaume Via, amb espai molt ample i que permetia asseure la trentena de persones en taules de quatre i mantenint la distància entre elles. A més, es van aplicar els coneguts protocols de neteja de mans i mascareta excepte a l’hora de menjar, fet que va permetre poder-se retrobar amb total seguretat.

Al final de l’esmorzar, dos responsables de la colla es van dirigir als assistents per explicar que, d’ara endavant, començarien ja les activitats de caràcter social però que encara no està previst tornar a l’activitat castellera ja que s’està intentant tancar un espai d’assaig amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i, a més, cal veure encara l’evolució de la pandèmia i de la vacunació. Amb tot, la previsió és que a partir del mes de juny o juliol la Jove pugui començar a fer activitats més de contacte entre persones com són els assajos castellers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: