Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cantant Suu va omplir Cal Figarot de música, en el marc d’un concert del Festival Musicveu

En el concert d’aquest diumenge al vespre a Cal Figarot, l’artista va fer un repàs a la seva trajectòria, fent posar dempeus el públic vilafranquí que la rebre amb una entrega total a la seu social dels Verds.

Després de triomfar amb el seu primer disc ‘Natural’ i guanyar el premi Enderrock a millor artista revelació, la cantant Suu va tenir èxit arreu presentant les cançons del darrer treball ‘Ventura’. El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, en aquest treball ha anat evolucionant també cap a l’electrònica.
En el concert d’aquest diumenge al vespre a Cal Figarot, l’artista va fer un repàs a la seva trajectòria, fent posar dempeus el públic vilafranquí que la rebre amb una entrega total a la seu social dels Verds. Un públic que, comprant la seva entrada, va contribuir solidàriament amb l’Associació Ressò, beneficiaria del festival Musicveu d’enguany.
Un dels temes que va fer vibrar més als espectadors va ser, sens dubte, ‘Tant de bo’, una melodia enganxosa que ha estat aquest estiu la banda sonora de Televisió de Catalunya, fet que ha contribuït també a bona part del seu èxit i repercussió mediàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: