Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Soler confirma la seva entrada en la nova directiva de Joan Laporta al FC Barcelona

Aquest matí, Joan Soler ha concedit a Penedès TV i Ràdio Vilafranca les seves primeres declaracions com a nou integrant de la directiva del FC Barcelona.

Aquest dimecres s’ha confirmat oficialment que Joan Soler, el president del FC Vilafranca, entra a formar part de la junta directiva del FC Barcelona de la mà de Joan Laporta. Durant el matí, abans de celebrar-se l’acte de presa de possessió de dimecres a la tarda, Soler ha visitat els estudis de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca per parlar d’aquest fet.

Soler parlava de la il·lusió que li feia poder ser directiu del Barça, una il·lusió que li venia de petit. L’actual president del ‘Degà’ és un empresari del sector de l’alimentació que inicialment anava a la precandidatura de Jordi Farré, qui finalment no va passar el tall per ser candidat a les eleccions barcelonistes. En aquesta candidatura el vilafranquí hi anava com a vicepresident esportiu.

El principal entrebanc que ha tingut Joan Laporta per poder accedir a la presidència, ha estat l’aval de més de 124 milions que havien de presentar els directius. De fet, fins entrada la matinada de dimarts, no van respirar
tranquils.

El vilafranquí, va accedir a la presidencia del FC Vilafranva l’any 2013, i qui sap si aquest càrrec li pot comportar algun benefici al degà penedesenc. Sigui com sigui, Joan Soler és des d’avui mateix, membre de la nova junta directiva del club blaugrana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: