Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els municipis afectats per aldarulls i la Generalitat reafirmen el seu rebuig a la violència

La trobada, a la que ha assistit l’alcalde de Vilafranca, tenia el clar objectiu d’intercanviar impressions i de posar les bases per a que no es tornin a viure episodis violents als carrers.

A primera hora de la tarda d’aquest dilluns, els alcaldes dels municipis afectats per aldarulls arrel de l’empresonament de Pablo Hasél, entre els quals es troba Vilafranca, s’han reunit amb comandaments policials i representants de la Generalitat. La trobada tenia el clar objectiu d’intercanviar impressions i de posar les bases per a que no es tornin a viure episodis violents als carrers. L’alcalde de Vilafranca Pere Regull explicava que la reunió ha servit per anar tots a una, reafirmar el rebuig a la violència i mostrar el suport als cossos policials.
Pere Regull explicava que algunes de les mesures que s’han tractat en la reunió són les de reforçar les comissaries policials i fer una crida a la societat per a rebutjar la violència de totes totes.

Regull ha recordat que a Vilafranca es van viure un seguit d’aldarulls i es va atacar la comissaria dels Mossos sense cap justificació. De resultes de la darrera manifestació convocada per Arran es van trencar vidres i es van pintar establiments i entitats financeres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: