Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Els darrers dies de la Catalunya Republicana’, segon espectacle del Cicle Platea al Casal

‘Els darrers dies de la Catalunya republicana’ és un text basat en l’obra homònima d’Antoni Rovira i Virgili

La funció es centra en la narració en primera persona del drama viscut per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan l’ofensiva final de Franco contra Catalunya entra en fase culminant. La companyia Terra Teatre va presentar ‘Els darrers dies de la Catalunya republicana’ al Teatre Casal aquest dissabte, interpretada per l’actor Jordi Hervàs.

L’obra explica l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, durant la guerra civil espanyola posterior a l’alçament militar del 36 i el viatge cap a l’exili que Rovira i Virgili va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: