Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca visita el Terrassa amb opcions d’acabar la jornada com a líder de Tercera

El degà penedesenc podria acabar la jornada en la primera posició del grup 5A de Tercera, a manca de quatre partits.

El Vilafranca encara un nou cap de setmana decisiu. L’equip d’Ivan Moreno visitarà el Terrassa, en un duel entre rivals directes. Actualment, el Terrassa és segon amb 31 punts, i el Vilafranca és tercer a només un punt. Els penedesencs intentaran aconseguir 3 punts per a escalar una posició.

La victòria del degà davant el Valls i l’empat entre Europa i Terrassa en la darrera jornada va comprimir encara més la zona alta de la classificació. A manca de 4 jornades, tot està per decidir.
Els dos equips arriben en una bona dinàmica de resultats: 6 partits sense conèixer la derrota, amb 3 victòries i 3 empats pel Vilafranca, i 4 victòries i 2 empats pel Terrassa. Sense dubte, es tracta d’un dels partits més destacats de la categoria. El duel de la primera volta va acabar amb victòria vilafranquina per 2-0.

Dos equips en bona ratxa i que arriben al tram final del campionat en una situació còmoda en la taula: immersos en la lluita per les tres primeres posicions, que han ocupat la major part del curs. Malgrat tot, el Terrassa va canviar d’entrenador per les dates de Nadal, quan va destituir Xevi Molist.
D’altra banda, la classificació ens mostra un San Cristóbal molt en forma, que es quart, i, depenent del resultat d’aquest partit, podria veure incrementades les seves opcions de situar-se entre els tres primers.

La Tercera Divisió entra en la fase decisiva de la temporada, moment en què cada partit i cada punt és molt valuós. Diumenge a les 17h, Terrassa – FC Vilafranca, en directe per Ràdio Vilafranca, amb els comentaris d’Antoni Carbó i Xavi Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: