Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca – San Cristóbal tancarà la primera fase de Tercera i es jugarà amb públic

600 persones podràn presenciar el partit de la darrera jornada de Tercera contra el San Cristóbal. El Vilafranca no s’hi juga res, ja és equip de playoff.

El Vilafranca ja ho té fet. El grup A de Tercera Divisió arriba a la darrera jornada abans dels playoffs amb tot decidit. En la penúltima jornada es van acabar de confirmar els equips que jugaran els playoffs d’ascens, amb Europa, Vilafranca i Terrassa, com els tres primers.

Amb aquest panorama, el Vilafranca rebrà la visita d’un San Cristóbal que amb la derrota contra l’Europa va perdre tota opció de ser un dels tres millors. Gran rush finale de l’equip de Terrassa, que no havia perdut cap partit en la segona volta fins el duel contra el líder en la penúltima jornada.

Es veuran les cares Vilafranca i San Cristóbal, dos dels equips més destacats de la segona meitat del campionat, en una jornada amb pocs al·licients. Pels interessos vilafranquins, puntuar els asseguraria tancar aquesta fase amb el segon lloc a la butxaca.

L’ambició no s’ha de perdre mai. Sempre es preferible acabar amb bon sabor de boca i, a poder ser, amb una victòria davant el seu públic, que un any després podrà tornar al Municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: